Autocare de inchiriat - Tel: +40733837771 - Discover the beauty of travels!

Charter Bulgaria statiuni nordPLECARE  DIN  BUCURESTI:
30 EURO/adult
pentru statiunile Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, St. Constantin si Elena, Obzor, Sunny Beach, Nessebar

25 EURO/copil 2-12 ani pentru statiunile Balchik, Albena, Nisipurile de Aur, St. Constantin si Elena, Obzor, Sunny Beach, Nessebar

Tarif doar pentru un sens (dus sau intors): 20 EURO/persoana 

TRASEU AUTOCAR 1 Bulgaria Nord: Bucuresti -Giurgiu - Ruse- Varna- St. Constantin si Elena – Nisipurile de Aur – Albena - Balchik si retur.

Plecari zilnice din Bucuresti la ora: - 06.00 GARA DE NORD (vis-a-vis de COLOANE )

PROGRAM AUTOCAR ZONA DE NORD: 

*Prezentare pentru imbarcare cu minim 15 minute inainte de orele de plecare mentionate. Orele de plecare din statiuni precum si ora de sosire la retur in Bucuresti sunt preconizate si stabilite pentru conditii normale de trafic. Acestea pot suferi modificari (intarzieri) datorate perturbarilor conditiilor de trafic (lucrari de infrastructura rutiera, blocaje, devieri), formalitati vamale ingreunate sau intarzieri datorate grupului de turisti la popasurile programate. Intarzierile ce pot aparea nu sunt datorate organizarii si vointei noastre motiv pentru care NU POT FI IMPUTATE ORGANIZATORULUI .
Transportul se efectueaza garantat cu autocare clasificate conform normelor internationale (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, audio, etc).
Distribuirea locurilor se face in ordinea diagramelor de imbarcare a pasagerilor de catre reprezentantul agentiei.